OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Διασωληνώθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων Φ. Φόρτωμας -Ο 40χρονος ήταν εμβολιασμένος

Σοβαρή περιπέτεια υγείας περνάει ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος από χθες νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας χτυπημένος από κορονοϊό.

Ο βουλευτής είχε νοσήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος με προσωπική του ανάρτηση. Τα συμπτώματα στην αρχή ήταν ήπια, ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα, νοσηλεύτηκε και εισήχθη τελικά την Τετάρτη στη ΜΕΘ με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας.

Ο βουλευτής Κυκλάδων παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν. Παρόλο αυτά η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σταθερή.

Ο κ. Φόρτωμας έχει εμβολιασθεί με Astra Zeneca δύο φορές και προγραμμάτιζε την τρίτη δόση, αλλά τον πρόλαβε ο κορονοϊός.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μπούγας, ευχόμενος στον βουλευτή γρήγορη ανάρρωση: «Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων #Φίλιππο #Φόρτωμα, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής και δυνατός κοντά μας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

 

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice