OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Βολές της αντιπολίτευσης- Παραιτηθείτε κύριε Μητσοτάκη δώστε στη δημοκρατία διέξοδο

Την παραίτηση του πρωθυπουργού και την άμεση προσφυγή στις κάλπες ζήτησε σε έντονους τόνους ο Αλέξης Τσίπρας.

Πτωχεύσατε ηθικά κύριε Μητσοτάκη. Οι Άριστοι αποδείχτηκαν άχρηστοι, αλλά πάνω από αυτό το πρόβλημα είναι ότι την ώρα της κρίσης και του πόνου, της τραγωδίας επιχειρήσατε να κεδροσκοπίσετε πολιτικά και προσωπικά. Στήσατε μια εικόνα βασισμένη στο ψέμα.

Μετράτε φέρετρα κύριε Μητσοτάκη, όπως όταν απευθυνόσασταν σε μένα προσωπικά για το ΜΑΤΙ. Σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να σταθεί όρθιος αν δεν ζητούσε συγνώμη για ένα τέτοιο ατόπημα ή θα είχε παραιτηθεί, είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας. 

Εκμεταλλευτήκατε την πανδημία για να στήσετε ένα δικός σας κράτος. Με ανεξέλεγκτη διαφθορά, εταιρίες μαιμού…  όπως είπε ο αείμνηστη Φώφη Γεννηματά,  “Μαξιίμου ΑΕ”, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Είναι ένας προυπολογισμός μεταβατικού χαρακτήρα, ενταγμένος στην λογική των πρόωρων εκλογών, αφού τα μέτρα που περιέχει έχουν ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2022”, τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης. “Είναι ένας προπολογισμός που χαρακτηρίζεται από συντηριτικές επιλογές χωρίς όραμα, πρόσθεσε.

“Αυτό το κράτος ήθελε ο Κωνσταντίνος Καραμνλής; Αναπαράγεται ένα φαύλο κράτος που θα το κατεδαφίσουμε”, είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. 

Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε να πάτε άμεσα σε εκλογές, είπε.

Για αντιλαικό, άδικο και ταξικό προυπολογισμό έκανε λόγο ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

“Τρώτε με χρυσά κουτάλια”, επεσήμανε σχολιάζοντας τον προυπολογισμό του 2022,  ο πρόεδρος του ΜΕΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης και μεταξύ άλλων πέταξε την μπάλα στον ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να καταθέσει πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.

“Κύριε Τσίπρα, εμείς, το ΜέΡΑ25, δεν έχουμε τον αριθμό των βουλευτών που απαιτούνται για να καταθέσουμε πρόταση μομφής στην κυβέρνηση. Εσείς τους έχετε. Αν όχι τώρα, πότε;»

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice