OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ατόπημα Μητσοτάκη- Έβαλε στα Rafale το λογότυπο της ΝΔ

Ατόπημα ισχύος ίσα με αυτή που διαθέτουν τα 6 μαχητικά τύπου Rafale που από σήμερα βρίσκονται στην διάθεση της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, για να υπερασπίσουν τον εθνικό εναέριο χώρο. Ελπίζουμε αυτόν που καθορίζουν τα εθνικά συμφέροντα και όχι το ΕΛΙΑΜΕΠ, οι Ροζάκηδες και ο Γεραπετρίτης.

Άλλος κερνάει και άλλος πληρώνει!!!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με μια πράξη υπέρμετρης αλαζονείας και κομματικής προπαγάνδας, αναγγέλλοντας την άφιξη των μαχητικών, ανάρτησε διαφημιστικό στο οποίο υπάρχει το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο που δεν αγόρασε η Νέα Δημοκρατία τα Rafale αλλά ο ελληνικός λαός. Αυτός θα πληρώνει για χρόνια τις δόσεις. Η Νέα Δημοκρατία ας πληρώσει καλύτερα τα χρέη 350 εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς , ίση με την αξία των 6 γαλλικών μαχητικών. Εκτός και αν χρεώθηκε η Πειραιώς ή ο οικογενειακός προϋπολογισμός του Μητσοτακέικου, την προμήθεια των γαλλικών αεροσκαφών, οπότε το έργο αλλάζει…

Και τα Rafale τα προορίζετε για να προστατεύσουν τα γραφεία σας στην Πειραιώς ή να προστατεύουν τις βίλες σε κοσμοπολίτικα νησιά των υπουργών σας.

Τα Rafale αποτελούν εθνικό κεφάλαιο, δεν τα αγόρασε κανένα κόμμα, όπως όλες οι αγορές εξοπλιστικών διαχρονικά γίνονται από το ελληνικό κράτος. Δεν γίνονται ούτε από κόμματα, ούτε από πρωθυπουργούς ούτε από υπουργούς και στρατηγούς. Όλοι αυτοί απλά διεκπεραιώνουν. Άλλοι σηκώνουν το δυσβάστακτο βάρος των εξοπλισμών και άλλοι παίρνουν μίζες.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice