OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Μπουρλά: Θα χρειαστεί και 4η δόση- “Πελατεία” εμβολίων για μια δεκαετία

Τουλάχιστον μια δεκαετία ζωής δίνει το μεγάλο αφεντικό της Pfizer στον κορονοϊό. Αυτό για τον Άλμπερτ Μπουρλά σημαίνει πως η ανθρωπότητα θα πρέπει να εμβολιάζεται κάθε χρόνο τουλάχιστον για μια δεκαετία, αφού πρώτα γίνει και μια 4η δόση. Τελικά η επιδημιολογική κρίση ήρθε για να μείνει και για να αποκτήσουν σταθερή “πελατεία” οι φαρμακοβιομηχανείες.

Έως και 10 χρόνια μπορεί να υπάρχει ο κορονοϊός, όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer,της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά, ο οποίος ανέφερε ότι “η Όμικρον είναι μια πρόκληση, γιατί η νέα παραλλαγή εισάγει την έννοια της τέταρτης δόσης πριν από τον ετήσιο εμβολιασμό”.

Αυτά φέρεται να ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιανουαρίου με τον αναλυτή της Goldman Sachs Κρίς Σιμπουτάνι , σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Il Tempo με τίτλο “Οι εξομολογήσεις του νο1 της Pfizer: τέταρτη δόση και μετά 10 χρόνια εμβολιασμού”.

“Ο ιός δεν θα φύγει, θα παραμείνει ίσως για μια δεκαετία. Είναι ενδημικός, έχει την ικανότητα να δημιουργεί παραλλαγές για τις οποίες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα συνεχίσει να συνυπάρχει με την ανθρωπότητα για τα επόμενα χρόνια” , ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπουρλά.

Γιατί όμως τέταρτη δόση για μια “ακίνδυνη” παραλλαγή, με απειροελάχιστα ποσοστά θνησιμότητας; Γιατί ο Μπουρλά βάζει χρονικό ορίζοντα μια δεκαετία, όταν μάλιστα επικρατεί η άποψη πως πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας; Γνωρίζει κάτι που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι;

Προφανώς μια φαρμακοβιομηχανία επιδιώκει να συντηρηθεί το κλίμα τρόμου, να μείνει η ανθρωπότητα εγκλωβισμένη στην αβεβαιότητα, έστι ώστε να μην χαθεί η εμβολιαστική πελατεία.  

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice