OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Απόφαση κόλαφος: Ελεύθερος ο Στάθης- Με αναστολή έπεσε στα μαλακά

Απόφαση κόλαφος για μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, δείγμα του πως λειτουργεί στην χώρα μας η δικαιοσύνη. Ο βιαστής ψυχών βγήκε καθαρός μέσα από τα γρανάζια του συστήματος.

Καταδικάστηκε αλλά έπεσε στα μαλάκα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον γνωστό παρουσιαστή ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ για την υπόθεση με την ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Παράλληλα, του επιβλήθηκε η υποχρέωση εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα κοντά στον τόπο κατοικίας του, καθώς και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Στην αρχή της δίκης η δικηγόρος της 30χρονης ζήτησε να παραπεμφθεί ο παρουσιαστής για κακουργηματική μορφή παραβίασης των προσωπικών δεδομένων – παραθέτοντας ως στοιχείο την ηθική βλάβη που υπέστη η 30χρονη. Ωστόσο η εισαγγελέας πρότεινε να ξεκινήσει η δίκη στο πλημμελειοδικείο κι, αν στα πραγματικά γεγονότα εξακριβωθεί κακούργημα, τότε να παραπεμφθεί για κακούργημα. Η πρόταση έγινε δεκτή από την έδρα.

«Αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την σύλληψή, μου ζήτησε να μπω στο προφίλ του και να διαγράψω όλες τις σχετικές αναρτήσεις» κατέθεσε μάρτυρας κατά τη διάρκεια της δίκης.

Σημειώνεται ότι η δίκη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από αίτημα της πλευράς της 30χρονης. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο και επέλεξε να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του. Αυτό και μόνο δείχνει το ποιόν και πόσο αληθινά είναι τα περί μεταμέλειας.

Ποια δικαστήρια, ποιοι δικαστές είναι αυτοί που πήραν μια τέτοια απόφαση; ΝΤΡΟΠΗ!

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice