OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ποιον δείχνουν ως δράστη της δολοφονίας του Άλκη- Στον εισαγγελέα οι 8 συλληφθέντες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δολοφονία του Άλκη Καμπάνου. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 8 συλληφθέντες. Μάλιστα ήδη οι συλληφθέντες έχουν “δώσει” τον δράστη με το δρεπάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι οκτώ συλληφθέντες κατονόμασαν τον ένατο ως το άτομο που είναι υπεύθυνο για τη δολοφονία. Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των Αρχών.

Ο συλληφθείς δεν είναι σεσημασμένος και άρα δεν υπάρχουν στο αρχείο τα δακτυλικά του αποτυπώματα ούτε και το γενετικό του υλικό, που αναμένεται να ληφθούν. Τα δείγματα, στη συνέχεια, θα συγκριθούν σε αυτά που έχουν ληφθεί από το δρεπάνι που χρησιμοποιήθηκε για να τραυματιστεί θανάσιμα o Άλκης.

 Δολοφόνοι οι δύο από τους συλληφθέντες;
Όπως αναφέρει πάντως η «Καθημερινή», οι δύο από τους οκτώ που συνελήφθησαν φέρεται να ταυτοποιούνται ως οι δολοφόνοι του 19χρονου Αλκη. Γενετικά και δακτυλικά αποτυπώματά τους βρέθηκαν στο σκεπάρνι με το οποίο χτύπησαν τον Άλκη Καμπανό, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στη μηριαία αρτηρία.

Ακόμα, προέκυψε ταυτοποίηση ορισμένων από τους συλληφθέντες από γενετικό υλικό που ανιχνεύτηκε στα ρούχα του 19χρονου Άλκη και των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν από την επίθεση, δίχως πάντως η ζωή τους να διατρέξει κίνδυνο.

Έντονες αποδοκιμασίες για τους δολοφόνους

Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκαν οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη κατά την είσοδό τους στο Δικαστικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια, ώστε να μην δημιουργηθούν επιπλέον επεισόδια από την οργή των πολιτών.

Πολίτες που τους περίμεναν, όταν τους είδαν να βγαίνουν από το βανάκι της Ασφάλειας, άρχισαν να φωνάζουν «δολοφόνοι, ντροπή σας», ενώ έριχναν πάνω τους διάφορα αντικείμενα, σύμφωνα με τις εικόνες από το thesstoday.gr.

Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος τους και με βάση το οποίο συνελήφθησαν χθες, οι οκτώ συλληφθέντες διώκονται για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Μετά την προθεσμία που έλαβαν επέστρεψαν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Την πόρτα της ίδιας ανακρίτριας θα περάσει από στιγμή σε στιγμή προκειμένου να απολογηθεί ο 23χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί πρώτος, λίγες ώρες μετά το φονικό.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice