OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Σύσσωμο και δυνατό ΟΧΙ στις υπερδομές από την Ορεστιάδα

Σε εξέλιξη στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο μετά τις δυο δυναμικές διαμαρτυρίες που οργάνωσαν οι κάτοικοι στο Φυλάκιο, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Στην Κυβέρνηση, τους υπεύθυνους υπουργούς Νότη Μηταράκη και Τάκη Θεοδωρικάκο και σε κάθε άλλον αρμόδιο, ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή καμιά νέα δομή και επέκταση υφιαστάμενης, με την δημιουργία νέου ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στον χώρο των 33,7 στρεμμάτων.

Αγανάκτιση και οργή για την εκκωφαντική απουσία και προκλητικότητα των βουλευτών του΄Εβρου που σε ένα ζήτημα ζωής και θανάτου για την περιοχή, σε ένα ζήτημα εθνικής ασφάλειας,  έχουν ενδυθεί το ρόλο του υπερασπιστή της κυβερνητικής επιλογής και έχουν γυρίσει την πλάτη στην κοινωνία.  Απών και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι δηλώνουν οι Εβρίτες να μην επιτρέψουν να μετατραπεί ο Έβρος σε πυριδαταποθήκη. Νιώθουμε πως έχουμε εξαπατηθεί, είπε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης . Ανατρέψαμε η τοπική κοινωνία με τους αγώνες της το αρχικό σχέδιο της υπερδομής αλλά όλα όσα εξαγγέλουν είναι αντιφατικά και έχουν εξαφανίσει την εμπιστοσύνη. Κάνμε λάθη, γιατί τους δείξαμε εμπιστοσύνη. Γιατί κρύβονται; Δείξαμε όλη την ανθρωπιά μας αλλά δεν αντέχουμε την κοροιδία.

Προσπάθησαν να μας διχάσουν. Είμαστε εδώ όλοι ενωμένοι για να ανατρέψουμε αυτό το σχεδιασμό, που αποφεύγουν να συζητήσουν τα σκοτεινά του σημεία. Γιατί δεν έρχοναι να μας δώσουν απαντήσεις;

Μας κόβουν έργα από την Περιφέρεια για να μας εκβιάσουν, να υποκύψουμε είπε χαρακτηρτιστικά ο κ. Μαυρίδης. Σας καλώ να αγωνιστούμε ομόψυχα όλοι μαζί.

Ομιλητές στην συγκέντρωση ήταν κατά σειρά:

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Ορμανλίδης,

ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.Δαμασκηνός,

εκπρόσωπος των συλλόγων και φορέων της περιοχής,

ο αγωνιστής Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης

και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Σχετικά Άρθρα

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice

Έκρηξη Χάρη Δούκα: “Το ποτήρι ξεχείλισε…. ο Ανδρουλάκης να πάρει θέση”

otavoice