OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

“Βόμβα” προέδρου ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: «Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε διακοπές ρεύματος και ρεύμα με δελτίο»

Συγκλονίζει με τις διαπιστώσεις του, ο πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης προβλέποντας δύσκολες ημέρες στο θέμα της ενεργειακής επάρκειας της χώρας. Με βεβαιότητα προεξόφλησε  ότι θα «έχουμε ρεύμα με δελτίο» μιλώντας στο OPEN TV και πρόσθεσε ότι «δεν είναι επαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης».

«Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε διακοπές ρεύματος και όχι μόνο στις βιομηχανίες. Το επόμενο διάστημα όταν θα αυξηθεί η ζήτηση και αν έχουμε προβλήματα με το φυσικό αέριο θα έχουμε περίπου ρεύμα με δελτίο» σημείωσε και συνέχισε: «Συγκεντρώνουμε λιγνίτη στις αυλές για να μπορούμε να το κάψουμε όταν θα σταματήσει το φυσικό αέριο. Έχουμε αυτή την ώρα απόθεμα ενός μήνα. Με την απολιγνιτοποίηση κλείσαμε μονάδες και το προσωπικό συνταξιοδοτήθηκε. Όλο τον Μάρτη κρατούμε την παραγωγή αυτή χαμηλά. Τα μηχανήματα είναι εκεί, αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να πιάσουμε το προηγούμενο τονάζ στην εξόρυξη λιγνίτη»

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «από τον πόλεμο δεν έχουμε ακόμα επιπτώσεις γιατί το φυσικό αέριο έρχεται κανονικότατα. Δεν έχουμε έλλειψη φυσικού αερίου, το «παιχνίδι» γίνεται στη χονδρική όπου θησαυρίζουν με ανέλπιστα κέρδη».

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice