OTA VOICE
Uncategorized Ροή Ειδήσεων Γενική

Προκαλούν οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού μαθητή , μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα

Όχι δεν έδειξαν ίχνος  μεταμέλειας για ότι έπραξαν, αλλά με απύθμενο θράσος φωτογραφίζονταν στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα όπου οδηγήθηκαν, οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού μαθητή της Γ’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Βύρωνα.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το VyronasNews, νεαρός, ο οποίος είχε πάει για… συμπαράσταση στους φίλους του στο τμήμα, ανέβασε τη φωτογραφία σαν story στο instagram , με τους τρεις προσαχθέντες στο βάθος, η οποία συνοδεύτηκε με την υβριστική φράση “Τ’ αδέρφια μου δεν μασάνε π….νες!”.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στον Βύρωνα  έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να ανοίγουν στόματα, τα οποία κάνουν λόγο για  συμμορίες ανηλίκων με συγκεκριμένες ονομασίες, ακόμα και χαρακτηριστικά λογότυπα, οι οποίοι εκφοβίζουν καθημερινά μαθητές.

Σε συνέλευση γονέων του σχολείου που πραγματοποιήθηκε χθες , παρέστη και η αδελφή του μαθητή, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού του. Φανερά σοκαρισμένη, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Βοηθήστε μας να λυθεί το πρόβλημα. Η διήμερη αποβολή δεν είναι η λύση. Πολύ πιθανόν, οι γονείς μου σήμερα να πήγαιναν στην κηδεία του αδερφού μου…”.

Σχετικά Άρθρα

Απ. Τζιτζικώστας: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη …»

otavoice

Motor Oil: Σε ύφεση η φωτιά – Τρεις εργαζόμενοι ελαφρά τραυματίες

otavoice

Εκρήξεις βομβητών στο Λίβανο- 2.800 τραυματίες και 9 νεκροί – Η Χεζμπολάχ κατηγορεί το Ισραήλ

otavoice

Στην Αθήνα αύριο ο Πρόεδρος της Κύπρου, στην εκδήλωση μνήμης για τον Γιάννο Κρανιδιώτη

otavoice

Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil (βίντεο)

otavoice

Ταυτόχρονες ισχυρές εκρήξεις στη Βηρυτό – Εκατοντάδες τραυματίες μέλη της Χεζμπολάχ

otavoice