OTA VOICE
Uncategorized Ροή Ειδήσεων Γενική

Νέα στοχοποίηση ανεμβολίαστων- Τους “πετάνε έξω” από εκκλησίες και κλειστές αίθουσες

Το πήγαν από εδώ, το φέραν από εκεί και τελικά αφού εκβίασαν την Εκκλησία και βγήκαν συμμάχους προσκείμενους  μητροπολίτες πετάνε έξω από τις Εκκλησίες εκατομμύρια πιστούς, συνδέοντας την πίστη με πρωτοφανή μέτρα που μας πάνε πίσω σε περιόδους διωγμών και νοοτροπίες μεσαίωνα.

Ο πρωθυπουργός εντείνοντας το παραλήρημα και την ξέφρενη στοχοποίηση των ανεμβολίαστων πολιτών οδηγεί την κοινωνία σε μονοπάτια αυταρχισμού, κατάλυσης της δημοκρατίας και σπέρνει τον διχασμό. Σε ένα διάγγελμα υποκριτικό που δεν αναγνώρισε καμιά απολύτως δική του ευθύνη, που κάνει πως δεν βλέπει ότι έχει διαλύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με τις εμμονές του, έριξε όλο το ανάθεμα στους έλληνες πολίτες και ειδικά σε όσους επέλεξαν να μην εμβολιαστούν.

Δεν θα μπορούν από τη Δευτέρα να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους ακόμη και με επίδειξη rapid test οι ενήλικοι ανεμβολίαστοι. Εκτός της εστίασης δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε σινεμά, θέατρα, μουσεία ή γυμναστήρια.

Όμως και οι πιστοί που δεν θα έχουν εμβολιαστεί, για να εισέλθουν στους Ιερούς Ναούς,  θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ.

Σε καμιά ευρωπαική χώρα δεν ύπάρχουν περιοριστικά μέτρα προσέλευσης σε χώρους λατρείας. Στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει επενδύσει να κρύψει την πολιτική του ανεπάρκεια πίσω από την πανδημία όλα είναι εφικτά…

Τέτοια μέτρα ειδικά κατά της ελεύθερης άσκησης των λατρευτικών αναγκών, σε μια χώρα άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ορθοδοξία,  δεν τόλμησαν να υιοθετήσουν ούτε κατακτητές…. που πέρασαν με τσεκούρι και φωτιά.

Αφού κατέρρευσε το αφήγημα της επιχείρησης Ελευθερίας και το ότι ο εμβολιασμένος δεν νοσεί και δεν μεταδίδει σήμερα όσοι εμβολιάστηκαν με δυο δόσεις μαθαίνουν πως αυτό πλεον δεν αρκεί για την ασφάλεια τους και θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους με την 3η δόση, την αναμνηστική.  Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης αυτό γιατί τα ιατρικά δεδομένα δείχνουν ότι, με τον καιρό, μειώνεται η άμυνα του εμβολίου….. και φυσικά θα ακολουθήσει και 4η, 5η και 6η δόση, γιατί όπως εξαρχής φάνηκε η πανδημία έχει εργαλειοποιηθεί για να χειραγωγηθούν οι μάζες.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice