OTA VOICE
Uncategorized Ροή Ειδήσεων Γενική

Πρωτοχρονιά, Καμπούλ το Σύνταγμα -Χωρίς μέτρα, κατάληψη από χιλιάδες μετανάστες

Καμπούλ και Ισλαμαμπάντ θύμιζε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η πλατεία Συντάγματος. Φαίνεται πως η κάρτα του δημάρχου Αθηναίων, “δώστε χώρο σε όλους”, έπιασε τόπο… την ίδια ώρα που δινόταν η 17λεπτη παράσταση Ρουβά των 215.000 ευρώ στο Λυκαβηττό.

Σοβαρό ζήτημα έχει ανακύψει με τη μη τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτόκολλων το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα. Τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες υποχρεώθηκαν για ακόμα μια φορά να μείνουν στο σπίτι, καταστήματα κι επιχειρήσεις είναι ένα βήμα από το λουκέτο λόγω των νέων μέτρων που τα υποχρέωσαν να είναι κλειστά σε μέρες όπου έκαναν μεγάλο ποσοστό του τζίρου τους, στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της χώρας, μπροστά από το Κοινοβούλιο, στήθηκε… πάρτι από χιλιάδες μετανάστες.

Πουθενά αστυνομία, κηνυγούσε παράνομους πιτσιρικάδες στις γειτονιές της Αθήνας….

Ένα πάρτι στην πλατεία Συντάγματος στο κέντρο που βράζει από κρούσματα στο οποίο, φυσικά, δεν τηρήθηκε το παραμικρό από ό,τι αφορά τα μέτρα με τη συνάθροιση χιλιάδων Πακιστανών, Αφγανών και άλλων μουσουλμάνων να αποτελεί μια πρώτης τάξεως… υγειονομική βόμβα.

Τελικά υπάρχει άλλο καθεστώς στη χώρα για τους μετανάστες; Την ίδια ώρα που μοιράζουν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε έλληνες πολίτες και επαγγελματίες, κανείς δεν είδε και δεν άκουσε για μερικές χιλιάδες αλλαλάζοντες Πακιστανούς και άλλους παράνομους μετανάστες που έστελναν προκλητικές selfies από την πλατεία Συντάγματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice