OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

“Το παίζει τρελός” ο δολοφόνος της Κυριακής: «Δεν θυμάμαι τίποτα, σήμερα έμαθα ότι έκανα»

«Δεν θυμάμαι τίποτα, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή». Αυτά φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας, ο 39χρονος που δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές την 28χρονη, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος πριν από λίγα λεπτά.

Η διαδικασία ενώπιον της ανακρίτριας ήταν σύντομη, καθώς, όπως είπαν οι συνήγοροι του, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο γίνεται λόγος για τα ψυχιατρικά- ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ μέσω των δικηγόρων του αιτήθηκε ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο υπόμνημα αναφέρει στοιχεία από τα οποία φαίνεται πως από το 2013 νοσηλεύτηκε 7 φορές: στο Δαφνί, στο Αττικόν καθώς και σε ιδιωτικές κλινικές. Ισχυρίζεται πως έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που του έχουν προκαλέσει και ψυχωτικά επεισόδια. Φέρεται δε να υποστήριξε ότι ότι του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα και ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας αλεξίσφαιρο, φόρμες και παντόφλες, ενώ το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο με γάζες προφανώς λόγω του αυτοτραυματισμού του. Συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και έδειχνε ήρεμος.

Είναι προφανές πως ακολουθεί μια υπερασπιστική γραμμή, εκμεταλλευόμενος το ιατρικό ιστορικό του, αλλά η παρατεταμένη βιαιότητα κατά της άτυχης Κυριακής κατά την διάρκεια της σχέσης τους δεν συνηγορεί ότι δεν ήξερε τι έκανε. Είναι ξεκάθαρο ότι είχε σχεδιάσει την επίθεση, αφού παρακολουθούσε σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει το θύμα του, της  έστησε καρτέρι θανάτου και δολοφόνησε με πρωτοφανή  αγριότητα την 28χρονη.

Σχετικά Άρθρα

Οι ΗΠΑ έπληξαν δεκαπέντε στόχους των Χούθι στην Υεμένη

otavoice

Αντιπολεμική πορεία στη Θεσσαλονίκη- Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό

otavoice

Μεγαλειώδης υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στο Σύδνεϋ

otavoice

Σφοδρές συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή- Οι συμβολισμοί πίσω από την ομιλία Χαμενεΐ 

otavoice

Σχέδιο εμπρησμού- Εννέα φωτιές στην Ηλεία: Δεκάδες εστίες στο Γεράκι – Κάηκαν αγροικίες

otavoice

Χ. Δούκας: «Πάμε δυνατά, πάμε ενωτικά – Η Αθήνα μίλησε – Θα μιλήσει και η χώρα!»

otavoice