OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η υπόσχεση του δημάρχου Εορδαίας στην άτυχη καθηγήτρια: «Όλα θα γίνουν όπως τα ήθελες»

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στον δήμο Εορδαίας  η είδηση του θανάτου της 52χρονης Επίκουρης Καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Η Κατερίνα Κατσιάνα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατικά Οδό, ενώ τραυματίστηκε ο 18χρονος γιός της.

Ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς συντετριμμένος από την απώλεια της διακεκριμένης ακαδημαϊκού, έδωσε μια υπόσχεση. Όλα όσα σχεδίασαν μαζί, να υλοποιηθούν.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2024 στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Τύριας στα Ιωάννινα, όταν η Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας και μέλος ΕΕΠ κλάδου ΠΕ29 Εργοθεραπευτών Κατερίνα Κατσιάνα που οδηγούσε το αυτοκίνητο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή της η άτυχη Κατερίνα, ενώ ο 18χρονος γιος της απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας: “Σήμερα και περί ώρα 09:20, στο 57ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 52χρονη ημεδαπή, στο οποίο επέβαινε και 18χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακολούθως σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον τραυματισμό του συνεπιβάτη. Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων”.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Γ. Μαχειμάρης: “Δεν μπορούν διοικούν από το Κολωνάκι την Κέρκυρα”.

otavoice

Δ. Πειραιά: Εκατοντάδες παιδιά κατέκλυσαν την πλατεία Κοραή στην 4η Γιορτή Ανακύκλωσης

otavoice

Στο Νοσοκομείο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων λόγω αδιαθεσίας

otavoice

«Η σημασία της Κλιματικής Ουδετερότητας για τους Δήμους της χώρας», της Νάντιας Δημητρίου

otavoice

Χάρης Δούκας: «Θέλω ένα συμμετοχικό μοντέλο ηγεσίας»

otavoice

Στο Αμύνταιο η πρώτη μονάδα υδρογόνου στην Ελλάδα

otavoice