OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η εντυπωσιακή πρώτη του Πισιμίση στα Βριλήσσια (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων κήρυξε και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια», Γιάννης Πισιμίσης.

Ο Γιάννης Πισιμίσης παρουσιάστηκε την Κυριακή με αέρα νίκης και επικράτησης καθηλώνοντας τους εκατοντάδες πολίτες και υποστηρικτές του, με τον ευθύ και καυστικό του λόγο, προβάλλοντας την σταθερή του πορεία στην πολιτική και στις σχέσεις του με τον κόσμο. Διαβάστε λεπτομέρειες από χθεσινό ρεπορτάζ του OTAVOICE πατώντας ΕΔΩ.

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα, ένα βίντεο με μερικά σημεία της χθεσινής του ομιλίας ενώ μπορεί να διαπιστώσει κανείς εύκολα πως το Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων αποδείχθηκε πολύ μικρό για τους εκατοντάδες πολίτες που έδωσαν βροντερό «παρών». Το βίντεο συνοδεύεται και από σχετικό μήνυμα της παράταξης «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» το οποίο έχει ως εξής:

«Εκατοντάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν κοντά μας, άκουσαν τις προτάσεις μας και έδειξαν την συμπαράστασή τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Βριλισσίων Γιάννη Πισιμίση και τον συνδυασμό Νέα Πνοή!

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και από καρδιάς, και ιδιαίτερα τον πρώην Δήμαρχο Βριλησσίων Κώστα Ιωαννίδη και τον επίτιμο Δήμαρχο Βριλησσίων Νίκο Παπαδόπουλο.

#Νέα_Πνοή #Για_Τα_Βριλήσσια».

Παράλληλα ο Γιάννης Πισιμίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες πολίτες που κατέκλυσαν την Κυριακή το Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων, δίνοντας έτσι δύναμη για να συνεχίσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον αγώνα για την μεγάλη ανανέωση στα Βριλήσσια, όπως χαρακτηριστικά ανάφερε.

Αναλυτικά το μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου:

“Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την τόσο δυναμική συμμετοχή σας στην χθεσινή εναρκτήρια εκδήλωση μας. Δώσατε δύναμη σε εμένα και τους συναδέλφους μου να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον αγώνα μας για την μεγάλη ανανέωση στα Βριλήσσια”.

https://www.facebook.com/Giannis.Pisimisis.Nea.Pnoi/videos/202100307343846/UzpfSTEwMDAwMzQ4MDU0Mzc5NzozMDYwNjExMjk0OTk0MTQ6MTA6MDoxNTQzNjUxMTk5Oi0xOTk5NDgxNjExNTMzMjc5Mzc2/?id=100003480543797

 

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice