OTA VOICE
Video Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Καμία επίγνωση της πράξης του ο συζυγοκτόνος: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή»

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Και μπορεί να ζητούσε συγγνώμη που σκότωσε την άτυχη 20χρονη ή να ισχυριζόταν ότι έχυσε δάκρυα για τον χαμό της, αλλά το γεγονός είναι ότι όσες μέρες κρατείται στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος δεν έχει δείξει ίχνος συναισθήματος ή τουλάχιστον κάποιο σημάδι επίγνωσης της πράξης του τόσο για τον ίδιο, όσο και για την κόρη του, την οικογένειά του και την οικογένεια της Καρολάιν.

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «άντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Όσοι γνωρίζουν τον πιλότο, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια την δήθεν ληστεία αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε σήμερα το πρωί στον ανακριτή για την απολογία του. Τα μέτρα στην πρώην σχολή Ευελπίδων είναι Δρακόντεια, με τον 33χρονο να φορά και πάλι αλεξίσφαιρο γιλέκο. Συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια αποδοκίμασαν έντονα τον πιλότο.

Η απολογία του θα καθυστερήσει για άγνωστο χρονικό διάστημα, καθώς στον φάκελο της δικογραφίας έχουν προστεθεί κάποια νέα στοιχεία της τελευταίας στιγμής, τα οποία ο δικηγόρος του θα πρέπει πρώτα να μελετήσει προκειμένου να έχει επιχειρήματα για να τα αντικρούσει. Κατά την μεταγωγή του στον ανακριτή ήταν και πάλι ανέκφραστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραιτήθηκε ένας εκ των δύο συνηγόρων του καθ’ ομολογία δράστη – Επιλογή του δολοφόνου η παραίτηση

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice