OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αύριο (20/06) η επίσημη Τελετή Έναρξης του 2ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 στις 21:00 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», θα πραγματοποιηθεί η επίσημη Τελετή Εγκαινίων του 2ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, υπό την A.E., την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, Στ. Αρναουτάκη, του Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη και των βασικών συντελεστών του Φεστιβάλ, στην κεντρική αίθουσα του Θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης».

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα θεματικών συζητήσεων, παρουσιάσεων, σεμιναρίων, αλλά και συναυλίες, προβολές και θεατρικά αναλόγια γύρω από το κεντρικό του θέμα, «Ατομικές και συλλογικές ταυτότητες: Αυτοπροσδιορισμός στον σύγχρονο κόσμο», o Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, παρουσιάζουν το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων που θα διεξαχθεί από την Τρίτη 20 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.

Το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων καλωσορίζει τους αναγνώστες, τους συγγραφείς και τους επισκέπτες του μέσα από ένα ζωηρό βίντεο από την πόλη των Χανίων:

Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων ΕΔΩ: https://www.chaniabookfestival.gr/programma/

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice