OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Γενίτσαροι: Το εθνικιστικό παραλήρημα του δημάρχου Ιάσμου Ροδόπης, στην Τουρκία (vid)

Γενίτσαροι σε καιρό ειρήνης. Σε παραλήρημα με εθνικιστική χροιά προέβη ο δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης Οντέρ Μουμίν, σε εκδήλωση επί τουρκικού εδάφους , όπου κυριαρχούσαν σύμβολα της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.

Η πέμμπτη φάλαγγα που μεθοδικά έχει μετατρέψει μεγάλο τμήμα της Θράκης σε πεδίο τουρκικής προπαγάνδας , με καθοδηγητή το προξενείο της Κομοτηνής, πακτωλό χρημάτων από την Άγκυρα και με πιόνια τους χρήσιμους γενίτσαρους που μπορεί να παρουσιάζονται ως Έλληνες πολίτες αλλά έχουν τουρκική συνείδηση.

Αυτά είναι τα αποτελέσμτα της εγκληματικής πολιτικής δεκαετιών ,της ψευδεπίγραφης συνύπαρξης και φιλίας που μεθοδικά επέβαλαν ανθελληνικοί διεθνιστικοί κύκλοι και έφτασαν ελληνικές κυβερνήσεις στο σημείο να επιτρέπουν στον αλλόφρωνα νεοθωμανό Ερντογάν να περιοδεύει στη Θράκη σαν Σουλτάνος.

Ο Ύμνος του γενίτσαρου στον Τούρκο στρατιώτη

Το εθνικιστικό – φιλοτουρκικό παραλήρημα του μειονοτικού δημάρχου Ιάσμου κορυφώθημε στην εκδήλωση  με τον Οντέρ Μουμίν ν’ απαγγέλει στίχους ποιήματος, που στο παρελθόν και ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είχε χρησιμοποιήσει στη διάρκεια συνεδριάσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, απευθυνόμενος προς τους Τούρκους στρατιώτες : «Μεχμέτ μου (σ.σ. ο Τούρκος στρατιώτης), χαρείτε, τα κεφάλια ψηλά κι αν πεθάνουμε, χαρείτε κι αν γυρίσουμε σπίτι. Μη νομίζεις πως οι ρόδες μένουν στην ανηφόρα. Το αύριο και βέβαια είναι δικό μας, και βέβαια δικό μας. Ο ήλιος βγήκε, ο ήλιος έπεσε, η αιωνιότητα είναι δική μας». Όλα αυτά, έχοντας δίπλα του ο στρατολογημένος  δήμαρχος Ιάσμου, τη σημαία της λεγόμενης Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.

Ύμνος στον τούρκο στρατιώτη, αυτόν που έσφαξε χιλιάδες πόντιους, που εισέβαλε στην Κύπρο, που δολοφόνησε, που ρήμαξε, που βίασε και είναι έτοιμος να διαπράξει και νέα εγκλήματα κατά του ελληνισμού, στο όνομα της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

 

Ο  κατευθυνόμενος δήμαρχος Ιάσμου που διεκδικεί να είναι ο νέος Σαδίκ της Θράκης, προσπάθησε με αίολες δικαιολογίες να συμαζέψει τα ασυμάζευτα και να δικαιολογήσει την παρουσία του σε μια αλυτρωτικού χαρακτήρα εκδήλωση, με την αυτοδιοικητική του ιδιότητα.

“Πήγα να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου που με στήριξαν να βγω δήμαρχος , είναι κακό αυτό;” ανέφερε αλλά δεν μας είπε αν ευχαρίστησε τους συνδημότες του μόνιμους κατοίκους στην Τουρκία, ή το καθεστώς που τους  μετέφερε οργανωμένα  για να εκλέξουν τον εκλεκτό της Άγκυρας.

Το ζήτημα είναι ποιος θα του τραβήξει το αυτί…. γιατί μεθοδικά σπέρνουν αυτός και η όμοιοι του τον σπόρο της Άγκυρας στη Θράκη.

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι τέτοια ανδρείκελα θα πολεμήσουν στο πλευρό της Ελλάδας;

Σχετικά Άρθρα

18.000 ευρώ η μπορδοροδοκόκκινη μπουχάρα για την “ολιγάρχη” Όλγα, στο Τουρισμού

otavoice

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού δεκάδων παράνομων μεταναστών στην Μεσαρά Ηρακλείου

otavoice

Ο εφιάλτης της λειψυδρίας: Μειώνονται τα αποθέματα νερού- Οι λύσεις που εξετάζουν οι επιστήμονες

otavoice

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Τι έδειξαν οι έλεγχοι – Τα «κόλπα» των εργοδοτών

otavoice

Ερώτηση 29 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου

otavoice

Λίβανος: «Οι δρόμοι γέμισαν αίμα» – Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το μακελειό

otavoice