OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Γιάννης Φωστηρόπουλος: «Ακόμη περισσότερη αλληλεγγύη και κοινωνικό έργο για όσους έχουν ανάγκη»

Σε μια όμορφη εκδήλωση, στο φιλόξενο χώρο της Κοιν.Σ.Ε.Π +εργάζομαι Παντοκαφενές, διοίκηση, εργαζόμενοι, εκπαιδευόμενοι και εθελοντές των Μονάδων Ψυχικής Υγείας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Συσσιτίου Παλαιού Φαλήρου, κόψανε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Θερμές ευχαριστίες από την ΆΝΟΔΟ στον αντιδήμαρχο παιδείας-κοινωνικής αρωγής και υποψήφιο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, στην προϊσταμένη του τμήματος παιδείας και κοινωνικής αρωγής, του δήμου Παλαιού Φαλήρου, Ελένη Παπαδοπούλου και στη δημοτική σύμβουλο, υπεύθυνη εθελοντικής ομάδας κοινωνικών δομών Παλαιού Φαλήρου, Αγγελική Ξυνού, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στηρίζουν δυναμικά το κοινωνικό έργο του Δήμου.

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος ανέφερε ότι «χρειάζεται να είμαστε ακόμη πιο ευαισθητοποιημένοι γιατί οι ανάγκες των εχόντων ανάγκη και συμπαράσταση δεν τελειώνουν και δεν σταματάνε ποτέ. Εστιάζουμε στο κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου και στην ανθρωπιστική του δράση γιατί στην εποχή που ζούμε τα προβλήματα έχουν διογκωθεί και οι ανισότητες έχουν δημιουργήσει ανθρώπινα δράματα».

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Ανοικτή πρόσκληση σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: «Η κλιματική κρίση δεν μας περιμένει-Να οργανωθούμε όλοι μαζί»

otavoice

Δ. Αμαρουσίου: Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων το Σάββατο 21/9

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ξεκινά ο κύκλος διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου

otavoice

Δ. Δίου-Ολύμπου: Συνεδρίαση για την αντιμετώπιση κινδύνων ενόψει χειμερινής περιόδου

otavoice

Στην Πεντέλη απότμημα της Τιμίας Κάρας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου

otavoice