OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Ι.Ν: Ξεκινά η εκπόνηση μελέτης μετά την υπογραφή της σύμβασης

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή και από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας, η δημόσια σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ».

Ο προϋπολογισμός της εν λόγω μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 108.376 € (με Φ.Π.Α.), με τη χρηματοδότησή της να προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.).

Ως αντικείμενο της σύμβασης, της οποίας αναθέτουσα Αρχή και Κύριος του έργου είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων / Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου και Διευθύνουσα Υπηρεσία είναι το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ζακύνθου, είναι η μελέτη για την κατασκευή μιας νέας οδού, η οποία θα παρακάμψει τον οικισμό Αγίου Δημητρίου.

Το μήκος της προτεινόμενης νέας οδού εκτιμάται περί τα 2.200 μέτρα και θ’ αποτελεί στο σύνολό της νέα χάραξη, η διατομή της οποίας θα προσδιορισθεί και τεκμηριωθεί στο πλαίσιο της μελέτης. Επιπλέον, θα εκπονηθεί και η μελέτη δύο ισόπεδων κόμβων στην αρχή και στο πέρας της χάραξης.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία

otavoice

Ο Χ. Μπονάνος στην ορκωμοσία νοσηλευτών του Γ.Ν. Πατρών

otavoice

Τοιχογραφία από Βραζιλιάνους καλλιτέχνες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ν. Ιωνία

otavoice

Δ. Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων 24-26/9

otavoice

Π.Ε.Δ.Δ.Ε: Τάσσεται ενάντια στη συγχώνευση σχολείων και κατάργηση τμημάτων

otavoice

ΠΙΝ: «Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων της Κέρκυρας

otavoice