OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Πρέβεζας: Ορισμός ειδικής συμβούλου σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού

Με την απόφαση του Δημάρχου Πρέβεζας στο πλαίσιο της παρ. 11 του άρθρου του 45 του Ν.3979/2011(ΦΕΚ138Α’), ορίστηκε με θεσμική ιδιότητα ως άμισθη ειδική σύμβουλος, η κα Αλεξάνδρα (Άντα) Ζιώγα, σε θέματα διοργάνωσης και συντονισμού αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, στην οργάνωση και δημιουργία επαφών με τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους σε θέματα οργάνωσης γραφείου εθελοντισμού, προαγωγής του αθλητισμού στη νέα γενιά και γενικότερα μαζικού αθλητισμού.

Η ένταξη της νέας συμβούλου με την εν λόγω απόφαση ενισχύει το δυναμικό του γραφείου Δημάρχου σε σημαντικούς τομείς έργου όπως είναι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη θεσμική αυτή επισφράγιση της ήδη καλής συνεργασίας που υπάρχει στο όραμα του Δήμου της καρδιάς μας και πάντα είναι θετικό όταν ακόμα ένας νέος άνθρωπος με δυναμική και γνώσεις εντάσσεται και επίσημα ώστε να πλαισιώσει την κοινή προσπάθεια όλης της Δημοτικής Αρχής.

Η κα Ζιώγα, η Άντα για την ομάδα μας, έχει τη θέληση και τις ικανότητες ώστε να ανταποκριθεί στις πολλές και δύσκολες απαιτήσεις, αυτής της θέσης.

Ευελπιστώ αυτό θα πραγματοποιηθεί σε μία παραγωγική και ιδανική συνεργασία τόσο μαζί μου όσο και με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου, καθώς και με τους εκπροσώπους των αντίστοιχων συλλόγων και φορέων. Εύχομαι καλή επιτυχία στην αποστολή της.»

Η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Άντα Ζιώγα δήλωσε σχετικά:

«Η θεσμική μου πλέον ιδιότητα ως άμισθη ειδική σύμβουλος Δημάρχου Πρέβεζας, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά, σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού επισφραγίζει τη διαχρονική ισχυρή μου θέληση και αγάπη, ώστε να προσφέρω στον τόπο μας και ιδίως στα νέα παιδιά σε δύο σπουδαίους και τόσο αναγκαίους πυλώνες της κοινωνίας μας.

Στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, που τόσα σημαίνουν για το Δήμο Πρέβεζας και εμένα προσωπικά και αποτελούν προτεραιότητα στο όραμα του Δήμου της καρδιάς μας. Πυλώνες οι οποίοι αναπτύσσονται και προσφέρουν είτε μέσα από θεσμικές ιδιότητες αλλά κυρίως μέσα από τη δημιουργική συμμετοχή και από τον εθελοντισμό του καθενός μας, στοιχεία τα οποία και τους χαρακτηρίζουν.

Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσω να έχω μία παραγωγική και άριστη συνεργασία με το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, καθώς και με το δημοτικό προσωπικό όπου αυτό χρειαστεί και προβλέπεται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου.»

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία

otavoice

Ο Χ. Μπονάνος στην ορκωμοσία νοσηλευτών του Γ.Ν. Πατρών

otavoice

Τοιχογραφία από Βραζιλιάνους καλλιτέχνες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ν. Ιωνία

otavoice

Δ. Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων 24-26/9

otavoice

Π.Ε.Δ.Δ.Ε: Τάσσεται ενάντια στη συγχώνευση σχολείων και κατάργηση τμημάτων

otavoice

ΠΙΝ: «Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων της Κέρκυρας

otavoice