OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πλούσιο πολιτιστικό τριήμερο στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους συνεχίζεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 19:00 στο Άλσος Βαρβαρέσου θα πραγματοποιηθεί η διαδραστική παράσταση του Skyman. Ο γνωστός μένταλιστ σκοπεύει να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τα μαγικά του κόλπα, ενώ υπόσχεται ότι θα…εξαφανίσει αντικείμενα, θα διαβάσει τη σκέψη μας και θα κάνει επίδειξη ταχυδακτυλουργίας (Είσοδος ελεύθερη).

Το Άλσος Βαρβαρέσου θα αποτελέσει «πόλο έλξης» και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 20:30 καθώς θα φιλοξενήσει τη θεατρική παράσταση «Έγκλημα στον… κήπο;». Πρόκειται για μία ξέφρενη αστυνομική κωμωδία του Alec Coopel στην οποία πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι ηθοποιοί ανάμεσά τους και ο συμπολίτης μας Χρήστος Φωτίδης.

Λίγα λόγια για το έργο: Ένας συγγραφέας αστυνομικών έργων μπλέκει και ο ίδιος σε μια παράνομη ιστορία και φτάνει στο σημείο να ζητάει βοήθεια από τον Αλφρεντ Χίτσκοκ και τον Σέρλοκ Χολμς. Η συνέχεια επί σκηνής…(Είσοδος ελεύθερη).

Την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 19:30 η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα θα φιλοξενήσει την παράσταση του θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής και τα γενέθλια της Βεζυροπούλας».

Το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου έρχεται για ακόμη μία φορά στην πόλη μας για να προσφέρει στιγμές χαράς μέσα από τις περιπέτειες του αγαπημένου λαϊκού ήρωα (Είσοδος ελεύθερη).

Σημειώνεται ότι σε όλες τις παιδικές παραστάσεις, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους σνακ, το ποπ κορν, εντελώς δωρεάν.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή των μικρών και των μεγάλων συμπολιτών μας στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη είναι μεγάλη και μας γεμίζει με χαρά. Και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποιοτικές εκδηλώσεις. Στόχος μας είναι ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά της πόλης μας».

Σχετικά Άρθρα

Ο Χ. Μπονάνος στις εκδηλώσεις για την 80η επέτειο απελευθέρωσης της Πάτρας

otavoice

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εβδομάδα πρόληψης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

otavoice

Η Περιφέρεια Κρήτης στο Προεδρείο της CRPM

otavoice

Ορκίστηκε νέος υπάλληλος στο Δήμο Πύργου

otavoice

Γιάννης Φωστηρόπουλος: Είχα την ευλογία να μεγαλώσω σε σπίτι δασκάλων

otavoice

Η Δημοτική Αρχή Πατρέων στο αντινατοϊκό – αντιπολεμικό συλλαλητήριο

otavoice