OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τελευταίο αντίο στις 15:00 στον Μίμη Πλέσσα – Σε λαϊκό προσκύνημα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Σε λαϊκό προσκύνημα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών εκτίθεται από το πρωί η σορός του Μίμη Πλέσσα ενώ στις 3.00 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη που «έφυγε» στις 5 Οκτωβρίου πλήρης ημερών λίγο πριν συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής.

Από τις 10 το πρωί σήμερα φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, καλλιτέχνες αλλά και απλοί άνθρωποι που αγάπησαν τα τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, έχουν την ευκαιρία να του πουν το τελευταίο αντίο, καθώς η σορός του θα βρίσκεται στο κοιμητήριο, όπως γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή της η σύζυγός του Λουκία Καρρέρ Πλέσσα, προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά είπε όποιος επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής.

Από νωρίς το πρωί στον χώρο βρίσκονται κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας προκειμένου να συντονίζουν τα αυτοκίνητα που θα έρχονται, αλλά και να παρέμβουν εάν χρειαστεί ανάγκη.

O Μίμης (Δημήτριος) Πλέσσας, συνθέτης, μουσικός και βιρτουόζος πιανίστας, είχε γεννηθεί στην Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου 1924 και σε τρεις ημέρες θα συμπλήρωνε 100 χρόνια ζωής.

Σχετικά Άρθρα

Προειδοποίηση του ΟΗΕ για 400.000 εγκλωβισμένους στό βόρειο τμήμα της Γάζας

otavoice

Νέα επίθεση της Χεζμπολάχ στη Χάιφα – Μάχες επιβεβαιώνει ο IDF

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το δίλημμα είναι στασιμότητα ή αλλαγή»

otavoice

To Νόμπελ Χημείας στους D. Baker, D. Hassabis και J. Jumper

otavoice

Γάζα: Ο αμίαντος που απελευθερώνεται από τους βομβαρδισμούς θα σκοτώνει για δεκαετίες

otavoice

Β. Όρμπαν: Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για πλήρη ένταξη Βουλγαρίας και Ρουμανίας στη ζώνη Σένγκεν

otavoice