OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Χατζημάρκος: “Οι ξεναγοί, κρίσιμος παράγοντας της εμπειρίας του επισκέπτη και της ποιότητας των υπηρεσιών”

Στην τελετή έναρξης του  12ου Πανελληνίου Συνεδρίου – Σεμιναρίου Ξεναγών που πραγματοποιείται σε Ρόδο και Σύμη, παρέστη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στο Δημοτικό Θέατρο της Ρόδου, το απόγευμα της Πέμπτης.

Το  ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο – Σεμινάριο οργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών και το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδεκανήσου με τη χρηματοδότηση  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Θα διαρκέσει ως τις 13 Νοεμβρίου και συμμετέχουν σε αυτό διπλωματούχοι  ξεναγοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Περιφερειάρχης,  εξήρε το έργο των επαγγελματιών ξεναγών ως κρίσιμο και σημαντικό παράγοντα,  τόσο στην εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης, όσο και στην ποιότητα που διαρκώς πρέπει να αναβαθμίζουμε, όσον αφορά τις παρεχόμενες  προς προς τους επισκέπτες υπηρεσίες.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε:

“Είναι χαρά μας που φιλοξενούμε στη Ρόδο και τη Σύμη το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο – Σεμινάριο Ξεναγών,  στην υλοποίηση του οποίου συμβάλαμε ως συνδιοργανωτές με τον Σύλλογο Ξεναγών Δωδεκανήσου. Για εμάς, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι επαγγελματίες ξεναγοί είναι σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας του επισκέπτη μας και της ποιότητας που διαρκώς αναζητούμε”

 

Σχετικά Άρθρα

Καζάνι που βράζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση- Ορόσημο το συνέδριο της Ρόδου

otavoice

Στην Μήλο το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών

otavoice

Συγκροτήθηκε το νέο Συντονιστικό Συμβούλιο Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

otavoice

Ημέρα Αθλητισμού: Δημοτικά Σχολεία Βάρδας – Μανολάδας – Νέας Μανολάδας στο ΟΑΚΑ

otavoice

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Αιγάλεω

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Ένα «πράσινο» βιβλίο για μαθητές Δημοτικού

otavoice