OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας συγχαίρει την Κοινότητα Βέργης και τους ετεροδημότες για την δράση εθελοντικής αιμοδοσίας

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί την Τοπική Κοινότητα της Βέργης και τους ετεροδημότες της, που ανταποκρίθηκαν για ακόμη μια φορά στην έκκληση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και του Δήμου Βισαλτίας για την διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, με την καθιερωμένη δράση τους, που πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, εδώ και τριάντα (30) χρόνια.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους και στο προσωπικό υγείας της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Το παρόν έδωσαν, δηλώνοντας την στήριξη τους και σε αυτή την δράση, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Θοδωρής Βαδικόλιας. Μεταξύ των αιμοδοτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης. Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ της Βέργης.

Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που περνάμε, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν. 

Ο Δήμος Βισαλτίας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της ΚΕΔΕ για διάθεση έξω-νοσοκομειακών χώρων για την διενέργεια εθελοντικών αιμοδοσιών, στηρίζει συλλόγους και φορείς, ώστε με ασφάλεια οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία

otavoice

Ο Χ. Μπονάνος στην ορκωμοσία νοσηλευτών του Γ.Ν. Πατρών

otavoice

Τοιχογραφία από Βραζιλιάνους καλλιτέχνες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ν. Ιωνία

otavoice

Δ. Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων 24-26/9

otavoice

Π.Ε.Δ.Δ.Ε: Τάσσεται ενάντια στη συγχώνευση σχολείων και κατάργηση τμημάτων

otavoice

ΠΙΝ: «Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων της Κέρκυρας

otavoice