OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κλειστές μέχρι τις 28 Μαρτίου οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού στο Δημοτικό Κατάστημα Βουλιαγμένης

Κλειστές θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους όλες οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού στο Δημοτικό Κατάστημα Βουλιαγμένης, συμπεριλαμβανομένου του ταμείου και του ΚΕΠ, μέχρι την Κυριακή 28 Μαρτίου.

Η απόφαση ελήφθη από τη Δημοτική Αρχή χθες (Κυριακή 21 Μαρτίου) αφού ενημερώθηκε για την ύπαρξη νέου κρούσματος σε εργαζόμενο, ο οποίος όμως δεν είχε προσέλθει στην υπηρεσία περισσότερο από μία εβδομάδα.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενημέρωσε αναλυτικά τον ΕΟΔΥ και τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου τις τελευταίες 14 μέρες και στη συνέχεια προχώρησε στην άμεση εφαρμογή των απαιτούμενων μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του ιού.

Τέλος, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνεχίζει να θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων καθώς και του κοινού και λαμβάνει όλα τα μέτρα όπως προβλέπονται στα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται η απομόνωση των εργαζομένων που διαγνώστηκαν θετικοί καθώς και όλα τα απαραίτητα βήματα για την ιχνηλάτηση των επαφών τους. Επιπροσθέτως, σε κάθε θετική διάγνωση σε εργαζόμενο του Δήμου πραγματοποιείται απολύμανση των χώρων εργασίας του και διεξάγονται τεστ σε όσους εργαζόμενους είχαν επαφή με το κρούσμα.

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Ανοικτή πρόσκληση σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: «Η κλιματική κρίση δεν μας περιμένει-Να οργανωθούμε όλοι μαζί»

otavoice

Δ. Αμαρουσίου: Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων το Σάββατο 21/9

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ξεκινά ο κύκλος διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου

otavoice

Δ. Δίου-Ολύμπου: Συνεδρίαση για την αντιμετώπιση κινδύνων ενόψει χειμερινής περιόδου

otavoice

Στην Πεντέλη απότμημα της Τιμίας Κάρας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου

otavoice