OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κορωπί-3η Πορεία της “Γαλιλαίας”: “Κανείς μόνος του στην ασθένεια!”

Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης από την 3η Πορεία της “Γαλιλαίας” που έγινε στο Κορωπί. Μια έμπρακτη εκδήλωση συμπαράστασης και στήριξης της Πρότυπης Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας “ΓΑΛΙΛΑΙΑ”, για την πολύτιμη προσφορά της στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Σήμερα η «Γαλιλαία» μετρά 15 χρόνια λειτουργίας και ενεργούς δράσης, από το 2010 που το εμπνευσμένο όραμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ.Νικολάου πήρε σάρκα και οστά. Έκτοτε λειτουργεί παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες της, ενώ συνεχώς διευρύνει και βελτιώνει τους τομείς λειτουργίας της, χάρη κυρίως σε εκείνον, στις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες του.

Νιώθουμε τιμή και ευθύνη που ηγούμαστε φέτος της στήριξης της πρωτοβουλίας για την ΓΑΛΙΛΑΙΑ μας, είπε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης. Η ΓΑΛΙΛΑΙΑ είναι πρότυπη δομή, στηρίζει την κοινωνία, στηρίζει τους αθενείς και τις οικογένειες τους. Η υγεία είναι υπέρταο αγαθό και με την παρουσία μας όλοι δηλώνουμε την στήριξη στο φορέα αυτό, είπε ο δήμαρχος.

Φέτος είναι τα 50 χρόνια της Μητροπόλεως μας και αυτό έχει μια συγκυρία με τα 15 χρόνια της ιστορίας της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ, ανέφερε ο Μητροπολίτης κ.κ. Νικόλαος. Βασικό στοιχείο όλης αυτής της εξέλιξης, της διάδοσης, της διάχυσης, της ιδέας της ανακουφιστικής φροντίδα είναι αυτό που ονομάζουμε πορεία της Γαλιλαίας. Αυτή είναι η 3η πορεία και όλα ξεκίνησαν από την ιδέα ότι οι ασθενείς αυτοί έχουν μια πολύ δύσκολη πορεία, επεσήμανε.

Διοργάνωση Δήμος Κρωπίας – Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής

Σχετικά Άρθρα

Ο Χ. Μπονάνος στην ορκωμοσία νοσηλευτών του Γ.Ν. Πατρών

otavoice

Τοιχογραφία από Βραζιλιάνους καλλιτέχνες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ν. Ιωνία

otavoice

Δ. Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων 24-26/9

otavoice

Π.Ε.Δ.Δ.Ε: Τάσσεται ενάντια στη συγχώνευση σχολείων και κατάργηση τμημάτων

otavoice

ΠΙΝ: «Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων της Κέρκυρας

otavoice

Π.Δ.Ε: Ανοικτή πρόσκληση σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

otavoice