OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τοιχογραφία από Βραζιλιάνους καλλιτέχνες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ν. Ιωνία

Μια εντυπωσιακή τοιχογραφία με θέμα το περιβάλλον υλοποιήθηκε επι της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο τείχος κοντά στη γέφυρα Ανατόλια. Η τοιχογραφία δημιουργήθηκε από τους καλλιτέχνες Kelvin Koubik και Laura Lolli, με τη στήριξη της Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Ελλάδα, του Δήμου Νέας Ιωνίας και της Awesome Athens Experiences.

Ο Kelvin Koubik και η Η Laura Lolli είναι καταξιωμένοι εικαστικοί καλλιτέχνες που δημιουργούν δημόσιες ή ιδιωτικές τοιχογραφίες και επιδιώκουν να κατανοήσουν την κοινωνική και πολιτιστική δυναμική των τόπων.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των «Ιωνικών Ημερών Μνήμης & Πολιτισμού 2024». Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για το Περιβάλλον στο Συνεδριακό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, κατά τη διάρκεια της οποίας αποδόθηκαν ευχαριστίες και τιμητικές πλακέτες στους καλλιτέχνες Kelvin Koubik και Laura Lolli, με τη συμμετοχή της Πρεσβείας της Βραζιλίας.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρέσβης Paulo Roberto Caminha de Castilhos Franca ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την φιλοξενία τους στη Νέα Ιωνία, όλο το διάστημα που κράτησε η δράση της τοιχογραφίας.

Ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την τοιχογραφία, η οποία αναβάθμισε τη φυσιογνωμία της περιοχής. “Η φιλία μας και η φιλοξενία μας είναι δεδομένη μιας και η καταβολές μας δεν μας επιτρέπουν κάτι διαφορετικό. Σας ευχαριστούμε για όλη τη συνεργασία αλλά και για το άρτιο αποτέλεσμα” δήλωσε ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Επενδύοντας στην Ταυτότητα της Πελοποννήσου – Νέο Place Brand

otavoice

203η επέτειος από την Άλωση της Τριπολιτσάς – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

otavoice

Συνάντηση της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία

otavoice

Ο Χ. Μπονάνος στην ορκωμοσία νοσηλευτών του Γ.Ν. Πατρών

otavoice

Δ. Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων 24-26/9

otavoice

ΠΕΔ Δ.Ε.: Ενάντια στη συγχώνευση σχολείων και κατάργηση τμημάτων

otavoice