OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Διευθύνων Σύμβουλος ΠΡΟΤΟΥΡ: Χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό της Ρόδου

Η τουριστική κίνηση ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη φέτος στη Ρόδο, και ιδίως κατά τον μήνα Αύγουστο. Στο νησί βέβαια συνεχίζεται και αυτό το διάστημα η σεζόν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η φετινή τουριστική χρονιά, ξεπέρασε ακόμη και την περσινή τουριστική σεζόν, η οποία ήταν επίσης πολύ καλή για το νησί.

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι γιατί επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη για το 2024, η οποία προέβλεπε μεγάλη αύξηση για το νησί της Ρόδου. Έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι μέχρι και τον Σεπτέμβρη η τουριστική κίνηση ήταν αυξημένη σε σχέση με το 2023, που ήταν χρονιά ρεκόρ, της τάξης του 12%, κάτι που αντιστοιχεί περίπου σε 2, 6 εκατ τουρίστες, χωρίς σε αυτούς να συμπεριλαμβάνονται οι επισκέπτες από τα κρουαζιερόπλοια ή οι επισκέπτες που ήταν Transit. Βρισκόμαστε σε ένα επίπεδο που η σεζόν συνεχίζεται μέχρι και 20 Νοεμβρίου, που θα είναι το τελευταίο τσάρτερ, όπως λένε οι πληροφορίες μου. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας. Κάνουμε προσπάθειες να κρατούμε το υψηλό επίπεδο», όπως είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, ο κ.Αναστάσιος Κωνσταντάρος, διευθύνων σύμβουλος «Προτουρ».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αθανασίου/ertnews.gr 

Σχετικά Άρθρα

Η Δημοτική Αρχή Πατρέων στο αντινατοϊκό – αντιπολεμικό συλλαλητήριο

otavoice

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής, με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου

otavoice

Το μεγαλύτερο ελληνικό event κλασικού ιστορικού αυτοκινήτου, στην Γορτυνία

otavoice

Καζάνι που βράζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση- Ορόσημο το συνέδριο της Ρόδου

otavoice

Στην Μήλο το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών

otavoice

Συγκροτήθηκε το νέο Συντονιστικό Συμβούλιο Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

otavoice