OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Κ.Μ: Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση “WINTER FANCY FOOD SHOW 2025”

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής τους για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, θα συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση “WINTER FANCY FOOD SHOW 2025” που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 19-21 Ιανουαρίου 2025 στο συνεδριακό κέντρο “Las Vegas Convention Center” στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Η διεθνής έκθεση “WINTER FANCY FOOD SHOW” είναι η πιο γνωστή έκθεση B2B τροφίμων και ποτών στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ και προσελκύει εκθέτες από όλους τους κλάδους των τροφίμων και ποτών αλλά και επισκέπτες, αγοραστές και λιανοπωλητές από όλο τον κόσμο. Η έκθεση αποτελεί το γεγονός της χρονιάς όπου οι κορυφαίοι leading-edge αγοραστές, οι εμπορικοί αντιπρόσωποι και οι επηρεαστές της κοινής γνώμης αναζητούν το επόμενο -it- προϊόν της χρονιάς.

Στην 48η έκδοσή της το 2024, η έκθεση “WINTER FANCY FOOD SHOW” φιλοξένησε σε έναν χώρο 15.000 m2 περισσότερους από 13.000 επαγγελματίες του χώρου (εκ των οποίων 32% ήταν distributors) από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έχουν την πρώτη ματιά στα προϊόντα, στις τάσεις στο χώρο των τροφίμων και ποτών, στις συσκευασίες και στα brands που θα κυριαρχούσαν στο εμπόριο κατά το έτος 2024. Αξίζει να σημειωθεί, ακόμη, ότι το 94% των εκθετών του 2024 δήλωσε ότι η συμμετοχή τους είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία τους.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή της προσφέρει μία εξαιρετική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να πάρουν μέρος στη διοργάνωση “WINTER FANCY FOOD SHOW 2025”, που ουσιαστικά αποτελεί «μονόδρομο» για την είσοδο των προϊόντων (τροφίμων και ποτών) στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ. Για τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει προβεί σε ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένου χώρου, σε ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερα, που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων της Περιφέρειας.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, η οργάνωση και η συμμετοχή της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη έκθεση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν για να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαία διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους (βλ. Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος) στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024.

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των διαθέσιμων stand, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, λαμβάνοντας υπόψη:

  • τον εξαγωγικό χαρακτήρα και τη δραστηριότητα της επιχείρησης
  • την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων της ΠΚΜ
  • τις επιχειρήσεις που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε εκθέσεις και δράσεις της Περιφέρειας

Επίσης, βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί/τυποποιηθεί/μεταποιηθεί εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπουν σε άλλη Περιφέρεια.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330052 (κ. Μαρία Ελευθεριάδου) και 2313330043 (κ. Άννα Παπακωνσταντίνου).

Σχετικά Άρθρα

Το Ελληνικό Αργυρούπολη συναντά την Αστάνα! Ιστορική συνεργασία για τον Ποντιακό Ελληνισμό

otavoice

Ο Αν. Περιφερειάρχης Χ. Μπονάνος στον Αγιασμό του Δ.ΙΕΚ του Γ.Ν. Πατρών

otavoice

Δ. Αμαρουσίου: Παρέλαβε επιπλέον 732 κάδους ανακύκλωσης

otavoice

Προγράμματα Άθλησης Για Όλους από τον Δήμο Κηφισιάς

otavoice

Β. Σπανάκης: «Πρόσθετα 220εκ. ευρώ στους Δήμους για το 2024»

otavoice

Π.Ι.Ν: Παράταση για έναν χρόνο στο πιστοποιητικό λειτουργίας της πλωτής γέφυρας Λευκάδας

otavoice