OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Debate – ΠΑΣΟΚ: Live στο ΕΡΤNews ο διάλογος των έξι υποψηφίων

Tα φώτα πέφτουν στο σημερινό debate στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου οι 6 υποψήφιοι και υποψήφιες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα κληθούν να αναπτύξουν τις θέσεις τους και να αναδείξουν τις διαφορές των προτάσεων τους, με το βλέμμα στην κάλπη της  6ης Οκτωβρίου.

19:54
Γερουλάνος προσερχόμενος για το debate: Θα συγκριθούμε ο ένας με τον άλλον για να δει ο κόσμος τι πρεσβεύει ο καθένας

Ήρθαμε εδώ για αυτή τη διαδικασία, να κάνουμε αυτή την τηλεμαχία που λέμε debate, διότι θα μας δώσει την ευκαιρία να συγκριθούμε ο ένας με τον άλλον και να δει ο κόσμος τι πρεσβεύει ο καθένας, τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος στην είδοσο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ ενόψει του debate.

Updated: 19:54
19:53
19:50

Φτάνοντας στην είδοσο του Ραδιομεγάρου στης ΕΡΤ ενόψει του debate, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου προχώρησε στι παρακάτω δηλώσεις:

«Νομίζω ότι θα είναι ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο και δημιουργικό ντιμπέιτ, πάνω στο οποίο θα μπορέσουμε όλοι οι υποψήφιοι να παρουσιάσουμε τις ιδέες μας, τις θέσεις μας και οι Έλληνες πολίτες που το παρακολουθούν να μπορέσουν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα και να πάρουν την απόφασή τους για το ποιος θα πρέπει να είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή στις 6 του Οκτώβρη.

Μακάρι να μπορούσαν να είχαν γίνει και περισσότερα ντιμπέιτ. Αυτό ήταν η δική μου θέση. Όμως δεν πειράζει, προχωράμε έστω και με αυτό. Και αυτό που λέω είναι ότι από αυτές τις εκλογές θα κριθεί το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα στις συνθήκες όλης αυτής της πολιτικής ρευστότητας, η οποία υπάρχει με τη μεγάλη αποδοκιμασία, την ηχηρή αποδοκιμασία που υπάρχει στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη και βεβαίως με την αποσύνθεση που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, τα βλέμματα των Ελλήνων πολιτών πέφτουν πάνω στο ΠΑΣΟΚ και έχουν απαίτηση.

Γι ‘ αυτό λοιπόν είναι τόσο σημαντικό το ποιος θα είναι, ποιος θα εκλεγεί και τι θα δώσει τη νέα ορμή, τη νέα αρχή μπορεί να δώσει στο ΠΑΣΟΚ, πιάνοντας ξανά το νήμα με την ελληνική κοινωνία και εκφράζοντας τις ανάγκες και τα συμφέροντά της.

Και ειλικρινά θέλω να καλέσω όλους τους προοδευτικούς πολίτες, όλους όσους ξανά κοιτούν προς το ΠΑΣΟΚ. Όλους όσους αισθάνονται πολιτικά άστεγοι και έχουν απαίτηση από αυτό το χώρο να συμμετέχουν μαζικά στις κάλπες της 6ης του Οκτώβρη, να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, να σπάσουν τους μηχανισμούς.

Και ναι, είμαι σίγουρη ότι οι κάλπες της 6ης του Οκτώβρη θα κρύβουν εκπλήξεις.

Σας ευχαριστώ πολύ».

19:45
19:44
19:42

Αννα Διαμαντοπούλου προσερχόμενη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το debate: «Ευελπιστώ ότι σήμερα θα ξεκινήσει μία μεγάλη και δημιουργική προσπάθεια για να αλλάξουν τα δεδομένα στο πολιτικό σύστημα και να πετύχουμε το μεγάλο, σε πρώτη φάση, και το κυβερνών σε εθνικές εκλογές ΠΑΣΟΚ. Γίνεται; Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ναι γίνεται».

Updated: 19:53

 Add 24liveblog to your site24liveblog

Η τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί μ ε όρους που διασφαλίζουν την ουσιαστικότερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών, όπως και τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας,στις 9 το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι ERTnews, το Πρώτο Πρόγραμμα, και το ertnews.gr όπου θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα διαθέσιμη και στο ERTNEWS1 μέσω ERTFLIX.   

Remaining Time 0:00

Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς.

Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου θα είναι στα αριστερά των δύο δημοσιογράφων της ΕΡΤ και στα δεξιά τους Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας, Μιχάλης Κατρίνης.

Θα τοποθετηθούν σε έξι θεματικές ενότητες και θα έχουν και απευθειας διάλογο μεταξύ τους ρωτώντας ο ένας τον άλλο, ενώ θα απαντήσουν σε follow up ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Debate – ΠΑΣΟΚ: Προσέρχονται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ οι υποψήφιοι – Οι πρώτες δηλώσεις (Live)

Συμφώνησαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους στις θεματικές ενότητες.

1.    Οικονομία-Ανάπτυξη
2.    Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό
3.    Εξωτερική πολιτική-Άμυνα- Ευρωπαϊκή Ένωση
4.    Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση
5.    Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση
6.    ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Στο τεχνολογικά υπερσύγχρονο studio του ERTNEWS, όπου θα φιλοξενηθεί η τηλεμαχία, θα χρησιμοποιηθούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όπως 3D Animation, ενώ αυτό στο οποίο θα διαφέρει είναι η διάδραση που θα έχουν μεταξύ τους οι υποψήφιοι. Μέσα από τις 8 κάμερες που θα τοποθετηθούν και ανά πάσα στιγμή το κοινό θα μπορεί να βλέπει τις αντιδράσεις όλων των υποψηφίων.

Debate – ΠΑΣΟΚ: Προσέρχονται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ οι υποψήφιοι – Οι πρώτες δηλώσεις (Live)

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90”.

Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι (6) follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15’’ και κάθε απάντηση τα 30’’.

Κάθε υποψήφια-ιος θα έχει τη δυνατότητα πέντε φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα.

Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε υποψηφίας-ίου, χρονικής διάρκειας έως 90’’.

ΠΗΓΗ: ERTNEWS.GR

Σχετικά Άρθρα

Ο Νετανιάχου διακινδυνεύει μια μακροχρόνια εμπλοκή στον Λίβανο

otavoice

Βελόπουλος: Η θέση Γεραπετρίτη για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο, επιβάλλει την αποπομπή του

otavoice

Χάρης Δούκας: «Αύριο το ΠΑΣΟΚ αλλάζει σελίδα»

otavoice

Κακοκαιρία Αιτωλοακαρνανία – Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας

otavoice

Λίβανος: Πληροφορίες ότι ο Χασέμ Σαφιεντίν, επικρατέστερος διάδοχος του Νασράλα, είναι νεκρός

otavoice

Πετρέλαιο: Ποιος ο αντίκτυπος από την κλιμάκωση του πολέμου στη Μ. Ανατολή – Σενάρια και εκτιμήσεις

otavoice