OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αντιπολεμική συγκέντρωση του ΚΚΕ – Μήνυμα αλληλεγγύης σε Παλαιστίνη και Λίβανο

Διατρανώθηκε το μήνυμα ενάντια στο μακέλεμα των λαών στη Μέση Ανατολή και στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο από την πολύ μεγάλη διαδήλωση του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας. Μήνυμα που ενώνεται και γιγαντώνεται με τις υπόλοιπες διαδηλώσεις που διεξάγονται παράλληλα σε δήμους της Αττικής και σε όλη την Ελλάδα.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, εργαζόμενοι, βιοπαλαιστές, φοιτητές, νέοι και νέες με την μαχητική διαδήλωση απαιτούν εδώ και τώρα να επιστρέψει η ελληνική φρεγάτα από την Ερυθρά Θάλασσα, όπου είναι «στο στόμα του λύκου», στο πλαίσιο της επιχείρησης «Aspides» της ΕΕ. Να αποσυρθεί κάθε στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στο κράτος – δολοφόνο Ισραήλ και να απεμπλακεί η χώρα μας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και υποδομές. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Μαρίνος Γιώργος, Ράζου Λουίζα, Σοφιανός Νίκος και Χιώνης Θοδωρής.

Εκφράζουν για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη στους λαούς που ματώνουν εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων.

«ΗΠΑ ΕΕ Ισραήλ βουτάνε στο αίμα του λαούς – έξω η Ελλάδα από το πόλεμο» γράφει ένα από τα πανό και από πίσω πλήθος κόσμου με κόκκινες σημαίες εκφράζει την αποφασιστική καταδίκη στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και στην εμπλοκή της χώρας, όπως προφανώς και την αμέριστη αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου.

Ιδιαίτερο αγωνιστικό στίγμα δίνει η παρουσία νέων στρατευμένων που εναντιώνονται στην εμπλοκή και τις αποστολές εκτός συνόρων. Τους στρατευμένους νέους τους «υποδέχθηκε» η διαδήλωση με χειροκροτήματα και συνθήματα «οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά».

Πηγή 902.gr

Σχετικά Άρθρα

Θέμα χρόνου η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν – Πάνω από 2.000 νεκροί στο Λίβανο

otavoice

Πορείες σε όλο τον κόσμο για την Παλαιστίνη

otavoice

1,2 εκατ. εκτοπισμένοι στο Λίβανο που δέχεται συνεχή ισραηλινά πλήγματα

otavoice

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 8-10 Νοεμβρίου το συνέδριο- Τι αποφασίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή

otavoice

Ο Νετανιάχου διακινδυνεύει μια μακροχρόνια εμπλοκή στον Λίβανο

otavoice

Βελόπουλος: Η θέση Γεραπετρίτη για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο, επιβάλλει την αποπομπή του

otavoice