OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΠΑΣΟΚ: “Κλειδώνει” debate με επτά θεματικές ενότητες- Συναντήσεις Ανδρουλάκη – Δούκα με Διαμαντοπούλου

Συναντήσεις με την Άννα Διαμαντοπούλου θα έχουν σήμερα οι δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Στις 12 η συνάντηση με τον Χάρη Δούκα και στις 13.30 με Νίκο Ανδρουλάκη, έχουν προγραμματιστεί οι συναντήσεις που θα γίνουν στο γραφείο της Άννας Διαμαντοπούλου. Ο Παύλος Γερουλάνος πάντως, σε διαδοχικές συναντήσεις του με τους δύο υποψηφίους, κράτησε ίσες αποστάσεις.Για την Πέμπτη ή την Παρασκευή φαίνεται να «κλειδώνει» το debate μεταξύ των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ,.

«Θα προτείνω ειδική σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ, όπου οι υποψήφιοι θα πουν τα προβλήματα που είδαν σε κάθε περιφέρεια», είπε ο Νίκος Χριστοδουλάκης μιλώντας στην εκπομπή “Prime” ΕΡΤNews και στον Ηλία Σιακαντάρη για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ και τις προσδοκίες από τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Με όλη αυτή τη σάρωση που έκανε σε όλες τις περιοχές της χώρας μέσω των υποψηφίων, το ΠΑΣΟΚ έμαθε και είδε πολλά πράγματα. Είδε από πρώτο χέρι τα προβλήματα της χώρας και μάλιστα εγώ θα προτείνω από την άλλη εβδομάδα να γίνει μία ειδική σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ, όπου όλοι οι υποψήφιοι θα μας πουν τις εμπειρίες που αποκόμισαν από τους τόπους που επισκέφθηκαν, τι προβλήματα είδαν, ποια είναι οξυμένα και θέλουν άμεση αντιμετώπιση και τι προτείνουν οι ίδιοι για τα προβλήματα αυτά. Πιστεύω ότι θα είναι μια hands on, συνομιλία που θα πρέπει να κατατεθεί και αμέσως να κινηθούμε προς αυτές τις κατευθύνσεις. Είναι ό, τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε τη στιγμή αυτή και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο», τόνισε.

Debate με επτά θεματικές ενότητες

Χθες βράδυ στη Χαριλάου Τρικούπη συμφωνήθηκε το πλαίσιο διεξαγωγής με επτά θεματικές ενότητες, στο πρότυπο του προηγούμενου ντιμπέιτ του πρώτου γύρου και να δοθεί.
Συμφωνήθηκε μεγαλύτερο βάρος στο αυξημένο κόστος ζωής, στην ακρίβεια και στην επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Θα καταβληθεί προσπάθεια από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη να αλλάξει η προεκλογική του συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσει να γίνει το ντιμπέιτ την Παρασκευή.

Η πλευρά του Χάρη Δούκα λέει ότι είναι διαθέσιμη και τις τρεις ημέρες που μένουν μέχρι την Κυριακή των εκλογών, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και περιμένουν την απάντηση της πλευράς Ανδρουλάκη.

Ως προς το «φορμάτ», τον τύπο δηλαδή του ντιμπέιτ, συμφωνήθηκε πολιτική αντιπαράθεση θέσεων και απευθείας διάλογος μεταξύ των δύο διεκδικητών της ηγεσίας.

Για τις κάλπες της Κυριακής άρχισαν να προετοιμάζονται τα επιτελεία των διεκδικητών της προεδρίας, αλλά και τα στελέχη του κόμματος.

Σχετικά Άρθρα

Προειδοποίηση του ΟΗΕ για 400.000 εγκλωβισμένους στό βόρειο τμήμα της Γάζας

otavoice

Νέα επίθεση της Χεζμπολάχ στη Χάιφα – Μάχες επιβεβαιώνει ο IDF

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το δίλημμα είναι στασιμότητα ή αλλαγή»

otavoice

To Νόμπελ Χημείας στους D. Baker, D. Hassabis και J. Jumper

otavoice

Γάζα: Ο αμίαντος που απελευθερώνεται από τους βομβαρδισμούς θα σκοτώνει για δεκαετίες

otavoice

Β. Όρμπαν: Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για πλήρη ένταξη Βουλγαρίας και Ρουμανίας στη ζώνη Σένγκεν

otavoice