OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ηλεκτρονικά και ΜΟΝΟ οι αιτήσεις αδειών στο Δήμο Διονύσου

Άλλη μια πρωτοποριακή εφαρμογή που λειτουργεί για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο πανελλαδικά, του Δήμου Διονύσου για τους εργαζόμενους, με το πράσινο φως της δημοτικής αρχής Γιάννη Καλαφατέλη που έχει προτάξει ζητήματα λειτουργικότητας.
Όπως αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Διονύσου, Χρήστος Μπακούρος, ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι από την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 μπαίνουμε στην παραγωγική λειτουργία της εφαρμογής evacation Διαχείρισης Αδειών, δηλαδή οι αιτήσεις για κάθε τύπο άδειας θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.
Τέρμα στην γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις του εντύπου αδειών. Κερδίζουμε εργατοώρες για τους υπαλλήλους και μειώνουμε σχεδόν σε μηδενικό επίπεδο την χρήση χαρτιού.
Ο/η υπάλληλος γρήγορα και μέσω του email του ενημερώνετε για την έγκριση της άδειας του, παίρνοντας αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου.
Συντονίζοντας αυτή την προσπάθεια (αναφέρει ο κ. Μπακούρος), θέλω να ευχαριστήσω την Διεύθυνση Προσωπικού του Δήμου Διονύσου και συγκεκριμένα τον Διευθυντή κο Λιούτα, τους προϊστάμενους κα Πρίντεζη και κο Παρνασσά για την ουσιαστική συμβολή με τις παρατηρήσεις και με τις πολύωρες επαφές με τις εταιρείες FORUM και Unisystems και ιδιαίτερα την υπάλληλο Ραφτοπούλου για την αθόρυβη ποιοτική και ποσοτική δουλειά της.
Προχωράμε ….. καταλήγει ο δραστήριος γενικός γραμματέας.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία

otavoice

Ο Χ. Μπονάνος στην ορκωμοσία νοσηλευτών του Γ.Ν. Πατρών

otavoice

Τοιχογραφία από Βραζιλιάνους καλλιτέχνες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ν. Ιωνία

otavoice

Δ. Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων 24-26/9

otavoice

Π.Ε.Δ.Δ.Ε: Τάσσεται ενάντια στη συγχώνευση σχολείων και κατάργηση τμημάτων

otavoice

ΠΙΝ: «Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων της Κέρκυρας

otavoice