OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Αγαπάμε το Χαλάνδρι»: Ευχές για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

Με αφορμή το ξεκίνημα της καινούργιας σχολικής χρονιάς 2024-2025 δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» επισκέφτηκαν σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου μας και απηύθυναν τον σχετικό χαιρετισμό σε όλες τις κοινότητες.

Ακολουθεί ο σύντομος χαιρετισμός:

Με τις ευλογίες της εκκλησίας που μόλις πήραμε ξεκινάμε σήμερα όλοι μαζί τη νέα σχολική χρόνια 2024- 2025.

Το σχολείο στις σύγχρονες κοινωνίες κατέχει έναν κρίσιμο ρόλο ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή που δέχεται έναν καταιγισμό μηνυμάτων πληροφοριών και επιρροών. Στόχος εδώ είναι όλοι μαζί να συγκρατήσετε τα σωστά νοήματα και να ερμηνεύσετε με αξιόπιστο και έγκυρο τρόπο όλα τα θαυμαστά και περίπλοκα αλλά και τις δυσκολίες που συμβαίνουν γύρω μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση όλοι μας θα προσπαθήσουμε ώστε η μάθησή σας να γίνεται με ευχάριστο και πρόσφορο τρόπο τόσο εντός όσο και στις εξωτερικές δραστηριότητές σας μέχρι να ικανοποιήσουν την φυσική σας περιέργεια και τη δίψα σας για γνώση.

Είναι ευκαιρία από σήμερα να θέσετε νέους στόχους σαν σύλλογος διδασκόντων, η μαθητική κοινότητα και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Ειδικά απευθυνόμενη στη μαθητική κοινότητα σας εύχομαι να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες και εμπειρίες ώστε να αναπτυχθεί η προσωπικότητά σας και να καλλιεργηθεί το πνεύμα σας.

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές σας θα σας βοηθήσουν ώστε στο πλαίσιο ενός πολυπολιτισμικού κόσμου που καλείστε να ζήσετε να διαφυλάξετε την ταυτότητά σας και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Καλούμε δε όλους τους μαθητές να έχετε εμπιστοσύνη στο σχολείο σας να έχετε αισιοδοξία, κέφι και υπομονή. Να συμμετέχετε στη σχολική ζωή και να συνεργάζεστε εποικοδομητικά με τους δασκάλους και καθηγητές σας.

Να είστε βέβαιοι ότι προκοπή και η επιτυχία σας θα συμβάλει όχι μόνο στο καλό το δικό σας αλλά και θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου περισσότερο ανθρώπινου.

Καλή χρονιά σε όλους σας!

Σχετικά Άρθρα

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εβδομάδα πρόληψης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

otavoice

Η Περιφέρεια Κρήτης στο Προεδρείο της CRPM

otavoice

Ορκίστηκε νέος υπάλληλος στο Δήμο Πύργου

otavoice

Γιάννης Φωστηρόπουλος: Είχα την ευλογία να μεγαλώσω σε σπίτι δασκάλων

otavoice

Η Δημοτική Αρχή Πατρέων στο αντινατοϊκό – αντιπολεμικό συλλαλητήριο

otavoice

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής, με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου

otavoice