OTA VOICE
Uncategorized

Η κακοκαιρία χτύπησε τον Ασπρόπυργο- Προβλήματα από πτώση δέντρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος στης Γέφυρας Ασπροπύργου, στο ρεύμα προς Αθήνα, η πτώση δέντρων που προκάλεσε η κακοκαιρία με τους οδηγούς να κινούνται στο σημείο με μεγάλη δυσκολία.

Σε βίντεο που δημοσίευσαν οδηγοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πώς σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος υπάρχουν πεσμένα κλαδιά και κορμοί δέντρων, την ώρα που η δυνατή βροχόπτωση και ο αέρας κάνουν πολύ δύσκολη την ορατότητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο δήμαρχος Ασπροπύργου Γιάννης Ηλίας επιστρέφει εσπευμένα από την Ξάνθη όπου συμμετείχε σε ημερίδα του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό, αφού η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει προβλήματα. Από την ένταση των ανέμων έχουν ξηλωθεί δένδρα στην παραλία Ασπροπύργου, ευτυχώς όμως είχαμε μόνο υλικές ζημιές. Άμεση ήταν η επέμβαση της Πολιτικής Προστασίας και των υπηρεσιών του Δήμου.

Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την Αττική και ειδικά για τα δυτικά και βόρεια προάστια, αφού σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, «πλησιάζει ένα σύμπλεγμα καταιγίδων».

Σχετικά Άρθρα

Νέο φάρμακο, πολλά υποσχόμενο στη θεραπεία της νόσου Αλτσχάιμερ

otavoice

Επιστολή Μπέγκα για επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού αεροπορικής σύνδεσης Ιωαννίνων-Ηρακλείου

otavoice

Συνάντηση του Λ. Αβραμόπουλου με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Θεσσαλίας

otavoice

Σε λειτουργία το πρώτο Κ.Δ.ΑΠ.ΑμεΑ του Δήμου Χανίων

otavoice

Ο Γ. Αποστολόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στον ΕΔΣΝΑ

otavoice

Στην Κύπρο ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Τζον Χίλι

otavoice