OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ασπροπύργου: Δέκα χρόνια λειτουργίας της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας

Το Χορευτικό Τμήμα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ασπροπύργου, συμμετείχε στον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας, που διεξήχθη, με ένα επίσημο δείπνο, στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Η Προέδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση, που έγινε από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και φρόντισε το, διεθνώς αναγνωρισμένο για την υψηλή απόδοση του, Χορευτικό Τμήμα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ασπροπύργου, να δώσει λίγες νότες αυθεντικής παράδοσης στη γιορτή.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος μετά τη λήξη του δείπνου «Δουλειά μας είναι να υπηρετούμε αυθεντικά την Ελληνική παράδοση. Ήταν μεγάλη μας χαρά να παραβρεθούμε εδώ σήμερα, και να στηρίξουμε με τον τρόπο μας την Ελληνικής Σχολή Μαστολογίας, η οποία και μας τίμησε με την πρόσκληση της. Πρόκειται για μια σπουδαία σχολή, που παρέχει στους Σπουδαστές-Ιατρούς, μια ολοκληρωμένη επιστημονική εκπαίδευση στη Μαστολογία και υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο, μεταλαμπαδεύοντας γνώση ζωτικής σημασίας.»

Σχετικά Άρθρα

Δ.Πρέβεζας: Ορισμός ειδικής συμβούλου σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Με την ονοματοδοσία της Πλατείας τιμούμε τις τοπικές κοινωνίες»

otavoice

Εγκρίθηκε το έργο για τον “Ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Καβάλας”

otavoice

Επιτυχημένο το 3ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Καλαμάτας

otavoice

Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Ηρακλείου

otavoice

Π.Ι.Ν: Ξεκινά η εκπόνηση μελέτης μετά την υπογραφή της σύμβασης

otavoice