OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ “ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2024” έριξε αυλαία

Η μεγάλη γιορτή της πόλης, το Πολιτιστικό Φεστιβάλ “Φαληρικά 2024” έριξε αυλαία μετά από έντεκα συνεχόμενες νύχτες με τον κόσμο να κατακλύζει το Μπάτη κάθε βράδυ και να συμμετέχει με χορό και τραγούδι στις εκδηλώσεις.

Στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας για την αναβάθμιση του Πολιτισμού και της βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης , τα Φαληρικά “ξανασυστήθηκαν”. Δυναμικά , με ρυθμό και έντονη διαδραστικότητα με το κοινό , ενσωμάτωσαν καινοτομίες που οδήγησαν στο πιο πετυχημένο και οργανωμένο φεστιβάλ των τελευταίων ετών, σύμφωνα με όσους παρακολουθούν το θεσμό .

Πρωτοποριακή η συμμετοχή των καλλιτεχνών σε ένα social media spot που διαφήμιζαν το φεστιβάλ στο Μπάτη όλο το καλοκαίρι, ενώ εξίσου σημαντική ήταν και η ραδιοφωνική προβολή των Φαληρικών μέσα από το χορηγό επικοινωνίας “My Radio 104,6” που είναι πλέον ο πρώτος χορηγός επικοινωνίας στην ιστορία του θεσμού.

Οι χορηγίες ήταν ακόμα μία καινοτομία των φετινών Φαληρικών, που ανέβασαν το επίπεδο της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος στην τελευταία εκδήλωση έκανε ένα συνολικό απολογισμό σημειώνοντας:

Χωρίς μεγαλύτερο κόστος , καταφέραμε ενεργοποιώντας για πρώτη φορά τη διαδικασία χορηγιών , να ανανεώσουμε τα Φαληρικά και να τα αναβαθμίσουμε προς όφελος του κατοίκου αλλά και του επισκέπτη της πόλης.

Ευχαριστούμε τη μπύρα ΆΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι, την PHARMASEPT, το κέντρο ομορφιάς FEMALE FUTURE AND MEN , καθώς και την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Resque Team Delta για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστώ προσωπικά και ξεχωριστά όλους τους Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά και τους λοιπούς εθελοντές, γιατί χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να συλλέξουμε τρόφιμα για τους δικαιούχους των Kοινωνικών Δομών του Δήμου μας. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μας και προσφέρουν ανενδοίαστα το χρόνο και την ενέργειά τους στο σκοπό μας.

Φυσικά, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, της Διοίκησης , των Οικονομικών Υπηρεσιών, τους τεχνικούς και ηλεκτρολόγους, τους υπαλλήλους της καθαριότητας του δήμου. Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Πολιτισμού και όλη την ομάδα του για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στα “Φαληρικά 2024”

Την ευθύνη των “Φαληρικών 2024″είχε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Πολιτισμού Γιώργος Πράπας, ο οποίος ευχαρίστησε τους ηθοποιούς, δημοσιογράφους και σημαντικούς Φαληριώτες που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο τους και συμμετείχαν φιλικά στην παρουσίαση του Φεστιβάλ: Σωτήρη Ξενάκη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Βάγια Κωφού και Ιωάννη Νίκολη . Καινοτομία φετινή και αυτή στα πλαίσια της ιδέας “να γίνουν τα Φαληρικά πιο Φαληριώτικα”

Όπως κάθε χρόνο οι Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου παραλάμβαναν τις προσφορές του κόσμου σε τρόφιμα, ενώ φέτος ακόμα ένα Κοινωνικό Μήνυμα εντάχθηκε στο κοινωνικό προφίλ των Φαληρικών, αυτό της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων.

Στο Παλαιό Φάληρο το ταξίδι στον Πολιτισμό ξεκίνησε και συνεχίζεται με το Χειμερινό πρόγραμμα στην οικία Θάλεια Διπλαράκου και όχι μόνο…

Ελάτε να το απολαύσουμε μαζί!

Σχετικά Άρθρα

Δ.Πρέβεζας: Ορισμός ειδικής συμβούλου σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Με την ονοματοδοσία της Πλατείας τιμούμε τις τοπικές κοινωνίες»

otavoice

Εγκρίθηκε το έργο για τον “Ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Καβάλας”

otavoice

Επιτυχημένο το 3ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Καλαμάτας

otavoice

Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Ηρακλείου

otavoice

Π.Ι.Ν: Ξεκινά η εκπόνηση μελέτης μετά την υπογραφή της σύμβασης

otavoice