OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Η συμμορία της Διεθνούς Αμνηστίας υιοθετεί τα τουρκικά εγκλήματα στον Έβρο

Σε συνήγορο των τουρκικών εγκλημάτων στον Έβρο και των επιθετικών ενεργειών κατά της Ελλάδας εξελίσσεται η Διεθνής Αμνηστία, όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters.

Σε έκθεση της η Διεθνής Αμνηστία ή “διεθνής συμμορία”, αναφέρει ότι την επίμαχη περίοδο δυο “μετανάστες” πυροβολήθηκαν στην προσπάθεια τους να εισέλθουν από τη συνοριακή γραμμή του Έβρου , γεγονός που η ελληνική πλευρά απέκρουσε και καταδίκασε ως αναληθές.

Όπως αποκαλύπτει το Reuters στην έκθση της Διεθνούς Αμνηστίας ή “διεθνούς συμμορίας” , γίνεται λόγο για τρίτο μετανάστη , που θεωρείται νεκρός από πυρά ελλήνων στρατιωτών, όταν αυτός επιχείρησε να περάσει από τον ποταμό Έβρο, σε ελληνικό έδαφος.

Ο διευθυντής έρευνας της Διεθνούς Αμνηστίας ή “διεθνούς συμμορίας”, Ανδρέας Γκάρντνερ δήλωσε ότι δεν επιβεβαιώθηκε από που έπεσαν οι σφαίρες και σκοτώθηκαν οι μετανάστες, αλλά στις συγκεκριμένες περιοχές υπήρχε προσωπικό ασφαλείας και ζήτησε από τις ελληνικές αρχές να ερευνήσουν ποίοι ευθύνονται για αυτό.

Στην έκθεση τους αναφέρουν ότι οι ελληνικές αρχές στην προσπάθεια τους να εμποδίσουν την είσοδο των “μεταναστών” χρησιμοποίησαν πραγματικά πυρά, κάτι που η ελληνική πλευρά έχει διαψεύσει με κατηγορηματικό τρόπο.

Επιπλέον στην έκθεση γίεται αναφορά σε άνδρα 43 ετών, ο οποίος πυροβολήθηκε στο στήθος, την ώρα που περνούσε τα ελληνικά σύνορα , στις 4 Μαρτίου, ενώ  ακόμη πέντε ¨μετανάστες” έφεραν τραύματα από πυροβόλα όπλα.

Είναι σαφές ότι η Διεθνής Αμνηστία ή “διεθνής συμμορία” υιοθετεί πλήρως τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο παρανοϊκός τούρκος πρόεδρος και στελέχη της κυβέρνησης του , για εγκληματική συμπεριφορά της Ελλάδας και δίνει ξεκάθαρο άλλοθι σε ένα κράτος τρομοκράτη και εγκληματία.

Η Διεθνής Αμνηστία ή “διεθνής συμμορία”δεν είδε τους τούρκους στρατοχωροφύλακες και πράκτορες να βάλουν με πραγματικά πυρά κατά των ελλήνων στρατιωτών και αστυνομικών, που είδε όλος ο πλανήτης από δεκάδες βίντεο. Δεν είδαν χιλιάδες ρίψεις χημικών και καπνογόνων, όπως δεν άκουσαν ποτέ τις απειλές που εκτόξευσε ο χασάπης της Άγκυρας κατά της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Η Διεθνής Αρμοστία ή “διεθνής συμμορία” διακινητών ψυχών παίζει το δικό της παιχνίδι εις βάρος κυρίαρχων κρατών και λαών μέσα από ένα σύστημα πλήρους αδιαφάνειας κια σκοτεινών διαδρομών. Τα εγκλήματα θέλουν και ανθρωπιστικό μανδύα να τα διαχειριστεί και αυτό το ρόλο διαδραματίζει η Διεθνής Αρμοστία ή “διεθνής συμμορία”, λύκων.

Πηγή πληροφοριών hellasjournal.com/Reuters

 

Σχετικά Άρθρα

Ο εφιάλτης της λειψυδρίας: Μειώνονται τα αποθέματα νερού- Οι λύσεις που εξετάζουν οι επιστήμονες

otavoice

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Τι έδειξαν οι έλεγχοι – Τα «κόλπα» των εργοδοτών

otavoice

Ερώτηση 29 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου

otavoice

Λίβανος: «Οι δρόμοι γέμισαν αίμα» – Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το μακελειό

otavoice

Στην Αθήνα σήμερα ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης

otavoice

6 εκατ. παιδιά επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές επιπτώσεις του τυφώνα Γιάγκι

otavoice